CA | ES

Copa del Món 2012

Segona parada a Val d'Isère

Després de la primera ronda que va tenir lloc a Aalter (Bèlgica) els corredors d'elit del món es reuneixen a Val d'Isère (França) en la segona prova de la Copa del Món de Trial UCI.

A França, la classificació general en les categories de 20 i de 26 polzades estan actualment liderades per dos francesos. Vincent Hermance en la seva primera temporada a la categoria de 20 polzades, va guanyar la carrera de Bèlgica davant Ros (l'actual Campió del Món) i Mustieles (el segon lloc en els últims dos anys). Encara que és molt probable que aquests tres acabin al podi a Val d'Isère, també pot estar al podi l'holandès Rick Koekoek.

En la categoria de 26 polzades, el campió del món va guanyar per cinquè any consecutiu el títol de Campió de França i el d'Europa. El seu principal oponent, Kenny Belaey, que es va lesionar en Aalter, no serà a la línia de sortida, la qual cosa li permetrà recuperar-se de la seva lesió. En contrast amb la categoria de 20 polzades, hi haurà un munt de corredors que optaran per un lloc al podi, perquè l'absència de Belaey i la transferència de Hermance a la categoria de 20 polzades significa que la carrera està molt oberta.

En la prova femenina, les alemanyes Wesp, Bettenhausen Fix van dominar a Bèlgica i voldran repetir aquest resultat. Tatiana Janickova, recent Campiona d'Europa i recuperada totalment de la seva lesió de genoll, té el potencial per guanyar a Val d'Isère.

Segueix els resultats en viu a:

Després de la segona ronda a Val d'Isère, La Copa del Món 2012 seguirà amb tres rondes més:
 Anvers (Bèlgica), 17-19 Agost
 Pra Loup (França), 24-26 Agost
 Ginebra (Suïssa), 21-23 Setembre